GRATIS SBM STAPPENPLAN

Leer daytraden met de unieke SBM methode en bouw aan een extra inkomen!

Met dit stappenplan ga jij leren daytraden volgens onze unieke SBM methode. We gaan je alles uitleggen op een nuchtere en transparante manier.

SBM METHODE AANVRAGEN 📝

* Let op: Er zijn beperkte plekken beschikbaar dus wees er snel bij! *

Daytraden met onze unieke SBM Methode

Wil je ook een extra inkomen gaan verdienen met daytraden? Speciaal voor jou hebben we onze SBM Methode ontwikkeld. Deze SBM methode is speciaal ontwikkeld voor een ieder die wil leren daytraden met meer rust en overzicht.
Voordelen van de SBM methode zijn: Het stabiel opbouwen van een portfolio, emoties onder controle leren houden en chart kennis opdoen.

Je gaat leren hoe je tijdens het traden je emoties onder controle kunt houden en hoe je ten alle tijden je rust kunt bewaren.

SBM METHODE AANVRAGEN

Je gaat leren hoe je op een stabiele, rustige en veilige manier je portfolio kan opbouwen en uitbreiden.

SBM METHODE AANVRAGEN

Je gaat leren hoe je de charts het beste kunt lezen en op basis daarvan de juiste trades kunt maken.

Over Financieel Blij

Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met crypto en hun te leren hoe ze een extra inkomstenbron hiermee kunnen verdienen. Dit doen wij nu al zo'n beetje 6 jaar en daar zijn we mega trots op.

Er zijn namelijk enorm veel 'guru's' die je gouden bergen beloven; Lamborghini's, dure villa's en luxe horloges. Maar niks is minder waar...

We hebben een hele andere aanpak. Wij gaan je niet leren hoe je binnen een maand een Lamborghini kunt verdienen met crypto. Maar wij kunnen je wel leren hoe je een extra inkomstenbron voor jezelf kunt genereren die steeds verder groeit.

Wil je dit ook? Of wil je gewoon wat meer informatie over crypto? Vraag dan de gratis SBM Methode stappenplan aan via de knop hieronder en wie weet spreken wij elkaar snel!

Groetjes,

Helga Tijdeman en Karin Sluis

SBM METHODE AANVRAGEN 📝

Als je je houdt aan de afspraken mbt aankoop / bijkoop en verkoop zijn bijna alle trades winstgevend geweest.


Ik heb soms mijn verlies genomen maar dat lag niet aan de strategie maar aan mijn eigen vertrouwen in de chart, achteraf had ook deze winstgevend. Vertrouwen en geen emotie in de trade is het belangrijkste wat je moet hebben.

Zorg ervoor dat je met een klein bedrag begint zodat er geen emotie bij komt kijken, als je deze methode beheerst kan je aan grotere bedragen denken.


Het doen van geen jojo’s heb ik als zeer fijn ervaren, dit geeft zoveel rust

- Johan

Ik ben CryptoGranny, 71 jaar en begon twee jaar geleden met crypto. In maart 2022 sloot ik mij bij Helga Tijdeman aan en begon met de STOBB methode. Daar kon ik best goed mee traden, enkel was er zoveel waar ik op moest letten, dat het wel eens mis ging. Tot de SBM methode werd gelanceerd. Die is zoveel eenvoudiger en winstgevender dat ik geen andere strategie meer wil. Dit is het voor mij. Alle meldingen zijn goed. En het winstpercentage is grandioos! Hier hoef je geen genie voor te zijn. In een live clinic werd alles uitgelegd en voor vragen was er ook nog ondersteuning. Dit was wat ik nodig had. Laten zien hoe het moet. Een buitenlandse taal spreken leer je toch ook niet via Google of uit een boekje? En er is ook een leuke besloten SBM groep op discord waar je met vragen of voor advies terecht kunt. Ik wou dat ik dit twee jaar eerder had ontdekt!

- Cryptogranny